Edit Content

LOCAȚII CLINICI

SĂBĂOANI

Adresă: Str Orizontului, 76, Săbăoani

Telefon: 0790 125 685

Spălătură auriculară

Suntem aici pentru a vă ajuta să mențineți igiena urechilor în confortul căminului dumneavoastră. Cu experiență noastră extinsă în furnizarea de îngrijiri la domiciliu, ne asigurăm că acest serviciu este realizat cu atenție, profesionalism și considerație pentru nevoile individuale ale fiecărui pacient.

Serviciul nostru de Spălătură Auriculară la Domiciliu oferă:

  1. Evaluare Preliminară: Echipa noastră de profesioniști va efectua o evaluare detaliată a stării urechilor dumneavoastră pentru a determina necesitatea și modalitatea optimă de spălare.

  2. Instruire Personalizată: Oferim instruire personalizată pentru a vă ghida în procesul de spălare auriculară la domiciliu, asigurându-ne că urmați pașii corecți și utilizați echipamentul adecvat.

  3. Echipament Profesional: Folosim echipament profesional și soluții adaptate pentru a vă asigura o curățare eficientă și sigură a urechilor.

  4. Monitorizare Continuă: După spălare, vă oferim monitorizare continuă și suntem disponibili pentru a răspunde la întrebări sau îngrijorări ulterioare.

  5. Flexibilitate în Programare: Înțelegem că programul dumneavoastră poate fi variabil, așa că oferim flexibilitate în programare pentru a vă asigura accesul la serviciile noastre în momentele potrivite pentru dumneavoastră.

  6. Suport Tehnic Online: Suntem disponibili pentru a oferi suport online în cazul în care aveți întrebări sau aveți nevoie de clarificări în timpul sau după procedură.

Spălătură auriculară