Edit Content

LOCAȚII CLINICI

SĂBĂOANI

Adresă: Str Orizontului, 76, Săbăoani

Telefon: 0790 125 685

Oftalmologie

Oftalmologia este specialitatea medicala care trateaza bolile vederii (miopie, hipermetropie, astigmatism, etc), cat si bolile globilor oculari şi a anexelor (pleoape, aparat lacrimal). In urma unui consult, medicul specialist oftalmolog va stabili tipul afectiunii si va oferi fie tratamentul optic de corectie corespunzator afectiunii (ochelari de vedere sau lentilele de contact) sau efectuarea altor proceduri medicale sau chirurgicale moderne.

Când ar trebui să mergi la oftalmolog ?

În mod normal, o vizită la oftalmolog ar trebui să se regăsească pe calendarul oricărei persoane preocupate de sănătatea sa, însă de multe ori, în absenţa unor simptome grave, amânăm un astfel de control medical. Pentru a te asigura că o să te bucuri pe termen lung de o vedere sănătoasă, dar şi pentru a evita complicaţii mai serioase, anumite probleme oftalmologice nu trebuie ignorate, în speranţa că vor trece de la sine.

Iată care sunt unele dintre simptomele care ar trebui să te trimită imediat la oftalmolog.

Indiferent dacă te confrunţi sau nu cu neplăceri legate de sănătatea ochilor, cel mai bine este să ai în vedere vizite regulate la oftalmolog, fie şi numai pentru a şti care sunt măsurile optime pentru tine pentru a-ţi proteja vederea.

Medici

Cristina Danca

medic specialist