Edit Content

LOCAȚII CLINICI

SĂBĂOANI

Adresă: Str Orizontului, 76, Săbăoani

Telefon: 0790 125 685

Ingrijirea plagilor simple/suprainfectate

Suntem aici pentru a vă oferi servicii specializate și personalizate de îngrijire a plăgilor în confortul căminului dumneavoastră. Cu o echipă experimentată de profesioniști în domeniul sănătății, ne-am asumat misiunea de a vă oferi un tratament eficient și atent, adaptat necesităților individuale ale pacienților noștri.

De ce să alegeți Ingrijirea Plăgilor la Domiciliu cu noi?

  1. Expertiză Medicală: Echipa noastră include profesioniști cu experiență în îngrijirea plăgilor simple și suprainfectate, asigurând un tratament specializat și de calitate.

  2. Monitorizare Continuă: După evaluarea inițială, vă oferim o monitorizare atentă și continuă a evoluției plăgii. Acest proces ne permite să ajustăm tratamentul în funcție de nevoile individuale ale fiecărui pacient.

  3. Gestionarea Suprainfecțiilor: Tratăm cu atenție plăgile suprainfectate, implementând protocoale medicale eficiente pentru a preveni și gestiona potențialele complicații.

  4. Echipament și Tehnologii de Ultimă Generație: Dispunem de echipamente și tehnologii moderne pentru a asigura o abordare eficientă și avansată în îngrijirea plăgilor.

  5. Confort la Domiciliu: Eliminăm stresul asociat deplasărilor frecvente la clinică sau spital. Ingrijirea plăgilor este realizată în mediul familiar și reconfortant al căminului dumneavoastră.

Îngrijirea plăgilor simple şi/sau suprainfectate/suprimarea firelor