Edit Content

LOCAȚII CLINICI

SĂBĂOANI

Adresă: Str Orizontului, 76, Săbăoani

Telefon: 0790 125 685

Medicina interna

Dr. Ovidiu Oita - medic specialist
Program: Miercuri

Specializari:

-consultatie de specialitate

-ecografie abdominala

-ecocardiografie

Dr. Ovidiu Oita este un medic primar cu specializare în medicina interna și are competențe semnificative în domeniul ecocardiografiei. Cu o carieră dedicată asistenței medicale și îngrijirii pacienților, Dr. Oita este o prezență esențială în echipa noastră medicală de excepție.

Cu o experiență vastă și o cunoaștere profundă a medicinii interne, Dr. Oita este cunoscut pentru abordarea sa meticuloasă și atentă în diagnosticarea și tratamentul pacienților săi. El are un talent unic în a înțelege complexitățile sistemului cardiovascular și folosește abilitățile sale în ecocardiografie pentru a evalua cu precizie sănătatea inimii pacienților noștri.

Dr. Oita pune pacienții săi pe primul loc și este cunoscut pentru empatia și atenția lui la nevoile individuale ale fiecărui pacient. El lucrează în strânsă colaborare cu fiecare persoană pentru a dezvolta planuri de tratament personalizate, asigurându-se că acestea sunt informate și implicate în deciziile legate de sănătatea lor.

Cu o abordare holistică și pasiune pentru medicina interna, Dr. Ovidiu Oita este un membru valoros al echipei noastre medicale și este dedicat îmbunătățirii stării de sănătate a pacienților noștri, contribuind la buna lor stare de bine și calitatea vieții.

Formular programare